Vlees van de boer

Bij Boerderij De Annahoeve – De Moer heeft u vlees direct van de boer.

Vlees

Bij Boerderij De Annahoeve – De Moer heeft u vlees direct van de boer. Veel verser kan het niet. Onze dieren hebben een goed leven waardoor u eerlijk en betrouwbaar vlees van onze boerderij koopt. De keten waarin het vlees wordt verwerkt is ook zeer kort, de runderen worden lokaal geslacht en het vlees wordt direct terug geleverd aan onze boerderij.

Vers vlees pakketten

Ons vlees is dus vers daar kunt u van op aan! Steeds wanneer één van onze runderen wordt geslacht dan laten wij u dit weten via onze nieuwsbrief. U kunt zich dan inschrijven voor 1 van onze 4 vlees pakketten. Natuurlijk kunt u in onze boerderijwinkel ook terecht voor kleine verpakkingen van het vlees. Probeer het eens! Het vlees is heerlijk en eerlijk.

Recepten en workshops

In onze boerderijwinkel kunnen wij u ook recepten meegeven om onze malse vlees te bereiden en voorzien van adviezen. Daarnaast organiseren wij regelmatig workshops waarin u bijvoorbeeld kun leren de lekkerste stoofpotten te bereiden!

en nog veel meer

Natuurlijk verkopen we in onze winkel nog veel meer! U kunt bij ons ook terecht voor groente en fruit uit onze moestuin, verse eitjes van onze kippen. En wat we niet zelf produceren halen we bij onze collega boeren in de omgeving. Voor uw complete verse boodschappen kunt u dus bij ons terecht.
shopping-cartheartlicensestore